djurwebb.se – Ditt djur på webben

Tips för katter, hundar, fåglar, gnagare, reptiler, fiskar, hästar och lantgårdsdjur

Digitala veterinärbesök med mobilen eller surfplattan

By • Aug 8th, 2018 • Category: Djur

Att göra ett läkarbesök digitalt har blivit allt vanligare och det är flera aktörer som har etablerat sig på svenska marknaden.
Nu finns också möjlighet till digitala veterinärbesök. Du kan enkelt koppla upp dig mot veterinären och genom mobilens eller surfplattans kamera kan veterinären lätt se djurets tillstånd och ge råd och tips och även göra en bedömning om ett fysiskt veterinärbesök krävs.

Firstvet
Hos FirstVet kan du besöka veterinärer och specialister direkt i din mobil, surfplatta eller dator. Genom videosamtal får du snabbt råd, diagnos och behandlingsförslag. Vid behov får du även remiss och i vissa fall recept. Du kan få hjälp med alla vanliga husdjur som hund, katt, reptiler, fåglar, amfibier, gnagare, kaniner och även hästar.

Är ditt djur försäkrat är det gratis att använda FirstVet. Försäkringsbolagen erbjuder olika antal fria videosamtal på år för sina kunder. De flesta har har 3 eller obegränsat med videosamtal.
FirstVet har öppet 08-24.00 varje dag året om, ink. alla röda dagar.

Minveterinär
Minveterinär är en tjänst från evidensia och har öppet varje dag och man kan få råd via videokonsultation och bedömning om man behöver åka till mottagning med sitt djur.

Leave a Reply