djurwebb.se – Ditt djur på webben

Tips för katter, hundar, fåglar, gnagare, reptiler, fiskar, hästar och lantgårdsdjur

Utrustning till gård skogs- och lantbruk

By • Jan 19th, 2018 • Category: Djur

Lantlivet med en gård eller en stuga på landet är lite av den svenska drömmen. Att ha djur och växter som man sköter om och som bidrar till försörjningen. En del har en storskalig lantgård med försäljning av både kött, mjölk och spannmål, medans andra har mindre enheter som man kanske kan försörja familjen med, eller så jobbar man med något helt annat och har djuren och odlingen som hobby eller för att kunna vara självförsörjande av vissa livsmedel.

Men att sköta om en gård eller en skogsfastighet kräver en hel del utrustning och det kan vara långt till närmaste köpcentrum. Då är det naturligtvis smidigt att handla online. Försäljare av gårdsutrustning och annat man behöver för lantlivet har inte varit i framkant när det gäller försäljning via internet. De handlare som var tidigt ute på internet var främst bokhandlare online och dvd-skivor som gick lätt att skicka med posten. Sedan slog prylar, kläder och  mode igenom efter att boo.com varit alldeles för långt före sin tid, men ändå brutit lite mark inom det segmentet. Men nu har försäljning av växthus och gårdsutrustning kommit ifatt. På bole.se kan man smidigt beställa det mesta som man behöver för lantlivet eller skogsbruket. Man kan köpa utrustning inom skog och mark, gård och stall, djurlivet eller hem och fritid vilket innebär att villaägaren också har mycket att hämta här.

 

Leave a Reply