djurwebb.se – Ditt djur på webben

Tips för katter, hundar, fåglar, gnagare, reptiler, fiskar, hästar och lantgårdsdjur

BoughtByMany – Försäkringsutmanaren inom hund och kattförsäkringar

By • Mar 6th, 2020 • Category: Djur, hund, katt, sponsrade inlägg

Nu finns det en ny utmanare inom djurförsäkringar på den svenska marknaden.
BoughtByMany är en brittiska försäkringsutmanare, grundat 2012 i London och som nu lanserat i Sverige med visionen att erbjuda bättre djurförsäkringar för alla.
Bought by Many är en av Storbritanniens ledande aktörer inom djurförsäkring och 2019 blev företaget framröstade till UK’s Most Trusted Pet Insurance Provider.

BoughtByMany erbjuder försäkringar för hundar och katter och utgår ifrån djurägarnas perspektiv och är anpassade efter vad dagens katt- och hundägare efterfrågar, såsom högre ersättning, lägre självrisker och bättre villkor.

Konsumenternas Försäkringsbyrå har utsett BoughtByManys hundförsäkring Premium till Sveriges bästa hundförsäkring 2020 och på andra plats kommer bought by manys hundförsäkring Standard.

Några fördelar med bought by manys djurförsäkringar:

Inga rasbegränsningar – hos oss får du alltid samma omfattande skydd, oavsett vilken ras du försäkrar.

Sveriges högsta försäkringsersättning och med höga maxbelopp, upp till 140 000 kr veterinärvård. Medicin och tandvård ingår utan maxgräns. Med försäkring i bought by many har du också gratis videosamtal till firstvet som en första bedömning.

Djurförsäkring utan fast självrisk – välj en fast självrisk från 0 kronor om ditt djur är under 9 år.

Endast en fast självrisk per år – med branschens längsta självriskperiod på hela 365 dagar betalar du endast den fasta självrisken en gång per år.

Unika tillägg – få ersättning om ditt djur behöver vård för en tidigare känd skada eller sjukdom, eller pengar tillbaka för skadefria år. Dessutom 15% rabatt när du försäkrar mer än ett djur.

BoughtByManys försäkringar backas av Munich Re som är en av världens största återförsäkrare vilket garanterar stabilitet och trygghet.

Svensktalande kundservice i toppklass
BoughtByMany har kontor i både Sverige och England och med både svensk och engelsk kundservice.

Se ditt pris här

Leave a Reply